U heeft momenteel geen verbinding.

Demonstratietrainingen


Welkom bij De Graafschap Demostratietrainingen, waar we je een exclusief kijkje achter de schermen geven in onze trainingsmethode en filosofie. Als troste vertegenwoordiger van De Graafschap delen we graag onze passie voor het spel met jou. Deze Demonstratietraining wordt gegeven op locatie van u eigen verenigingen om zo amateurtrainers uit de regio inspiratie te geven voor het geven van hun eigen trainingen.

Tijdens deze trainingssessie zullen we je meenemen op een reis door de kernprincipes van ons succes op het veld. Van Technische vaardigheden tot tactische strategieën, we laten je zien hoe we elke dag werken aan het bereiken van topprestatie.

Ons team van ervaren trainers staat klaar om hun diepgaande kennis te delen en je te begeleiden in het begrijpen van wat er nodig is om een echte professional te worden. Of je nu een ervaren coach bent of een coach in opleiding, deze demonstratie training biedt inzicht en inspiratie voor iedereen die de kunst van voetbal wil ontdekken.

We nodigen je uit om met ons mee te doen en te ervaren hoe toewijding, discipline en teamwork de sleutel zijn tot succes op het veld. Samen zullen we werken aan het versterken van de fundamenten van het spel.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een De Graafschap Demonstratietraining voor uw club, neem dan contact met ons op door te mailen naar partnervereniging@degraafschap.nl.

De Graafschap
De Bezelhorst
Bezelhorstweg 89
7009 KK Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Snel naar
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner