U heeft momenteel geen verbinding.

Over het Voetbalplatform


De Graafschap zit diep verankerd in de Achterhoekse samenleving. Een club waar De Achterhoek trots op is en die zorgt voor spektakel en beleving. We zijn trots op waar we vandaan komen en wie we zijn, ‘Superboeren’. Een club waar trots, eerlijk, D’RAN, samen en genieten voorop staan. Wij streven naar een sterke binding met onze regio, want dat is waar onze kracht ligt. Wij geloven dat de jeugd de toekomst heeft en daar moet je goed voor zorgen. Een samenwerking met onze regionale amateurverenigingen draagt daaraan bij en sluit aan bij de doelstelling van de KNVB. Het delen van kennis met amateurverenigingen zorgt voor een kwaliteitsimpuls van het jeugdvoetbal in De Achterhoek. Samen zijn we verantwoordelijk voor een leefbare Achterhoek en deze mooie club.

Doelen

Het Voetbalplatform heeft twee doelen. Aan de ene kant willen we dat het niveau van het jeugdvoetbal in de Achterhoek omhoog gaat, zodat het regionale talent zich richting het eerste elftal van De Graafschap kan bevorderen. Aan de andere kant willen we onze verbindende rol op het gebied van voetbalontwikkeling en -plezier nog meer inzetten, zodat de Achterhoekse jeugd blijvend kan genieten van dit mooie spel.

In seizoen 2021-2022 hebben we al verschillende laagdrempelige activiteiten georganiseerd voor alle aangesloten amateurverenigingen, zoals train-de-trainer sessies, webinars en thema-avonden op het gebied van kennisdeling, en masters, oefenwedstrijden en regiotrainingen op het gebied van beleving. We zien echter nog meer behoefte ontstaan uit onze samenwerking en daarom gaan we in het huidige seizoen een verdiepingsslag maken met het Voetbalplatform.

De Graafschap
De Bezelhorst
Bezelhorstweg 89
7009 KK Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Snel naar
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner