U heeft momenteel geen verbinding.

De Graafschap voetbaldag


De Graafschap Voetbaldag is een volledig georganiseerde ochtend of middag die je als partnervereniging kan aanvragen bij De Graafschap Jeugd opleiding. Dit zijn dagdelen die op maat gemaakt zijn aan de behoeften van uw club.

Tijdens deze dag kunnen we verschillende activiteiten aanbieden, waaronder professionele trainingsvormen die zijn ontwikkeld door onze trainers. Deze trainingen zijn gericht op het verbeteren van technische vaardigheden, tactisch inzicht en teamwork. Maar we gaan verder dan alleen training; we willen dat deze dag een onvergetelijke ervaring wordt, dus hebben we ook leuke en uitdagende spellen op het programma staan zoals een schietdoek.

We geloven in maatwerk, dus staan we altijd open voor overleg om te bepalen welke activiteiten het beste passen bij de behoeften en doelen van uw club. Het is onze missie om de passie voor voetbal te bevorderen en talenten te ontwikkelen, en de De Graafschap Voetbaldag is de perfecte gelegenheid om daarmee te beginnen.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een De Graafschap Demonstratietraining voor uw club, neem dan contact met ons op door te mailen naar partnervereniging@degraafschap.nl. We kijken ernaar uit om samen te werken en een geweldige voetbaldag te organiseren die je spelers en supporters nog lang zullen herinneren.

De Graafschap
De Bezelhorst
Bezelhorstweg 89
7009 KK Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Snel naar
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner