U heeft momenteel geen verbinding.

De Graafschap Clinics

Welkom bij De Graafschap Clinics, waar passie voor voetbal en professionele training samenkomen op het veld van jouw eigen amateurvereniging! Onze clinics bieden niet alleen hoogwaardige coaching, maar ook een geweldige kans om iets terug te doen voor de jeugdleden van jouw vereniging.

Op locatie

Op locatie bij jouw amateurvereniging, organiseren wij deze clinics met professionele trainers uit De Graafschap Jeugdopleiding, experts die de geheimen van het spel kennen en deze graag met jou delen. Samen met hen kun je de jonge talenten binnen jouw vereniging inspireren en hun passie voor voetbal aanwakkeren.

1,5 uur voetbalplezier

Onze clinics hebben een tijdsduur van 1,5 uur, de ideale periode om zowel aan technische vaardigheden te werken als plezier te beleven op het veld. Bij De Graafschap Clinics streven we ernaar om jouw voetbalvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, en dit doen we door gebruik te maken van gevarieerde oefenvormen die de basis vormen voor de opleiding van spelers in de jeugdopleiding van De Graafschap.

Voor jong & oud

Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent; onze clinics zijn toegankelijk voor alle leeftijden, van de jongste tot de oudste lichting van het jeugdvoetbal. Voetbal is een sport voor iedereen, en bij De Graafschap Clinics staat de ontwikkeling en het plezier van elke deelnemer centraal.

Dus, als u op zoek bent naar een leuke activiteit voor de jeugdleden van uw vereniging, vraag dan een De Graafschap clinic aan!

Aanvraag

Voor clinics met minder dan 50 kinderen of meer dan 150 kinderen, verzoeken wij u dit aan te geven bij de aanvraag.

Als u geïnteresseerd bent in het aanvragen van een De Graafschap Clinic voor uw club, neem dan contact met ons op door te mailen naar partnervereniging@degraafschap.nl.

De Graafschap
De Bezelhorst
Bezelhorstweg 89
7009 KK Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Snel naar
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner