U heeft momenteel geen verbinding.


Uitreiking Samen D'RAN Magazine 2024


Uitreiking Samen D'RAN Magazine 2024

Op 26 januari vond er een bijeenkomst plaats op het Zone.College in Doetinchem. Een mooie avond met de uitreiking van het Samen D'RAN Magazine 2024 in samenwerking met Hattrick Media. Ronald de Boer opende de avond, waarna er twee presentaties volgden van SKOR en ClubZeker.

De eerste presentatie kwam van SKOR, de leverancier van al het benodigde materiaal voor een voetbalvereniging. Een uitgebreide presentatie met een scala aan producten zoals ballen, doelen, dugouts, tribunes, en meer. Als blijk van waardering ontvingen onze partnerverenigingen een cheque ter waarde van 250 euro voor het assortiment van SKOR.

ClubZeker nam vervolgens het podium, de enige sportclubverzekeraar van Nederland, die zich volledig richt op het verzekeren van sportverenigingen. Met lage premies en topvoorwaarden dragen zij bij aan een zorgeloze sportomgeving.

Tot slot het interview met voormalig Hoofdopleiding, Jefta Bresser. Hij vertelde over zijn tijd bij De Graafschap. Hoe hij zijn visie in de praktijk heeft uitgedragen en zijn overstap naar Bayern Leverkusen, waar hij nu werkzaam is. Een mooi interview met mooie inzichten die onze partners mee kunnen nemen in hun praktijk.

Vervolgens bezochten we samen met onze partnerverenigingen de wedstrijd tussen De Graafschap en VVV-Venlo. Een mooie afsluiting van een geslaagde avond met een mooie 3-0 overwinning.

Dank aan alle aanwezigen voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

De Graafschap
De Bezelhorst
Bezelhorstweg 89
7009 KK Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Snel naar
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner